Voorbeelden van aanvragen voor een offerte schoonmaak

Wents u een offerte schoonmaak om een schoonmaak van uw kantoor of uw huis uit te voeren? Wij vinden voor u tot 3 GRATIS offertes van schoonmaakbedrijven voor bedrijven en particulieren! Inderdaad, dankzij onze talrijke erkende leveranciers kunnen wij alle offerte-aanvragen voor een schoonmaakdienst van hoge kwaliteit snel en succesvol opvolgen!
Hieronder vindt u een selectie van aanvragen voor offertes schoonmaak. Dergelijke aanvragen kregen een gunstig aantwoord.

schoonmaakbedrijf Gent

Het betreft een éénmalige schoonmaak van een nieuwbouw.  Onderaan kantoren en op 1ste verdieping nog een appartement.  Eventueel in de toekomst een wekelijkse schoonmaak van enkel het kantoorgedeelte.

poetsbedrijf voor particulieren Zandvoorde-Zonnebeke

Graag hadden we een offerte schoonmaak gekregen voor de poetsbeurt van ons huis bij het verlaten van de woonst. Dit houdt in: ramen binnen en buiten, schoonmaak vloer.

poetsbedrijven Ieper

wij zijn op zoek naar een poetsteam om dagelijks of meermaals per week de klaslokalen & refter van onze school te poetsen.Kan u hiervoor een offerte schoonmaak opmaken voor een schooljaar aub? Hartelijk dank bij voorbaat!

poetsbedrijven limburg Maasmechelen

Ik zocht een offerte schoonmaak om onze 3 traphallen wekelijks te laten onderhouden, metname, dweilen, glazen inkomdeuren afwassen, brievenbussen afvegen. Momenteel werd dit door de bewoners gedaan. Meerdere app. zijn nu verhuurd. en de huurders zijn hiervoor niet te vinden. Graag had ik dus enkele offertes schoonmaak aangevraagd om aan de beheerraad voor te leggen, ter goedkeuring.Mvg,

poetsfirma Genk

wekelijkse schoonmaak burelen, WC, keukentje, trap, vergaderzaal en gang te Scheldewindeke ( /- 80-100m²)  wekelijkse schoonmaak burelen, gang, WC, keuken, eethoek te Sint-Lievens-houtem ( /- 80-100m²)en maandelijks de ramen (2 grote etalageramen)

professionele schoonmaakbedrijven Hasselt

Wij zijn een kinderdagverblijf en willen graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden in een schoonmaakbedrijf. Wij zouden hier graag alles laten poetsen en eventueel de ramen laten lappen. Is het ook mogelijk om alles te ontsmetten?

glazenwasser Brussel

Ik zoek een glazenwasser die maandelijks alle ramen van buiten kan schoonmaken.Graag had ik enkele offerte schoonmaak van bedrijven uit de buurt gezien.

kantoor schoonmaakbedrijf Putte

Gelieve een offerte schoonmaak op te maken, Enkel de toonzalen, kantoorruimte, inkom, WC’s en keuken moet schoongemaakt worden. Geen productiehal.

ruitenwasser Brussel

graag had ik een offerte schoonmaak gehad ivm het wassen van onze ramen in het rusthuis.  deze zouden per kwartaal gewassen moeten worden. de buitenkant van onze ramen, onze 2 patio’s, cafetaria, …

ruitenwassers regio turnhout

De aanvraag betreft een een appartementsgebouw met zes eenheden,waarvan de ramen waar de huurders zelf niet bij kunnen en de gemeenschappelijke delen, een poetsbeurt moeten krijgen.

schoonmaak bedrijf Antwerpen

Beste, Wij zijn nog opzoek naar een ondehoud/schoonmaak oplossing. Van 20 maart tot 20 juni in EkerenTent= 225 vierkante meterVan 3   juli      tot 20 sept. in AntwerpenTent= 350 vierkante meterVan 3  oktober tot 4 jan.   in HobokenTent= 225 vierkante meterEr zou zeker elke zaterdag en zondag morgen van 8 tot 12-13u moeten worden schoongemaakt. Regelmatig zal dit ook op vrijdag en maandag morgen zijn afhankelijk van het programma.Taken: Vegen, schuren, dweilen van vloer / Tafels schoonmaken / toiletten / vloer van de bar/ buiten de tent is rondgaan voor zwerfvuil. Uit ervaring weet ik dat dit door 2 goeie werkers op 4 a 5 uur gedaan kan worden.Kunt u mij een richtprijs of offerte schoonmaak toesturen? MVG

schoonmaak bedrijven Lokeren

beste, ik zou graag offertes willen ontvangen van schoonmaakbedrijven, ik zelf ben zelfstandig ik zit in sector van bouw. dus ik heb regelmatig iemand nodig voor de schoonmaak van de bureel en opbergruimtes…

Nodig om een schoonmaak van uw bedrijf of uw huis? Klik hier voor gratis offerte schoonmaak!