Waarom kiezen voor een vaste schoonmaakdienst?

Of het nu gaat om uw eigen huishouden of om de hygiëne in uw bedrijf: een ruimte schoonmaken én –houden kost altijd meer tijd en moeite dan u zou inschatten.  De professionele diensten van een gespecialiseerde schoonmaakfirma kunnen dan een welkome aanvulling zijn op de bedrijvigheid binnen uw onderneming, zodat iedereen zich onder de beste omstandigheden kan concentreren op zijn kernactiviteiten. Maak daarbij zeker niet de fout om te denken dat een schoonmaakdienst niet meer kan dan uzelf: juist omdat deze firma’s zich kunnen beroepen op een jarenlange expertise, staan ze heel wat sterker qua efficiëntie, doeltreffendheid en punctualiteit dan amateurs. Wij zetten de voordelen van een vaste schoonmaakdienst voor u uiteen!

Een vaste schoonmaakdienst levert u bepaalde garanties

Vaak merkt u een gebrek aan hygiëne en netheid pas op als het al te laat is. De eerste tekenen van een vuile werkvloer springen namelijk niet echt in het oog. Pas wanneer men een dikke laag stof op de kasten opmerkt of het koffie-apparaat in de keuken verschuift en daarachter een vuile plek aantreft, dringen de gevolgen van onvoldoende schoonmaakmaatregelen op de werkvloer door. Een vaste schoonmaakdienst zorgt ervoor dat u niet achter de feiten aan moet lopen en telkens een professional moet inschakelen als het al te laat is: zij garanderen immers een doorlopende hygiëne en netheid voor uw bedrijf!

Profiteer van de ervaring van een schoonmaakbedrijf

Stofzuigen kan iedereen wel, maar bij de schoonmaak van een bedrijf komen vaak ingewikkeldere activiteiten kijken. Denk maar aan glazen wassen op de 15e verdieping, het ontmossen van de daken, kuisen van de bedrijfskeuken … En dan hebben we het nog niet eens over bedrijven in delicate sectoren, zoals gezondheidszorg, chemie of zware industrie gehad! Het spreekt voor zich dat u de reiniging van niet-alledaagse en uiterst kostbare apparatuur niet zomaar aan de eerste de beste kunt overlaten. Daarom kan een vaste schoonmaakdienst, die zich gespecialiseerd heeft in dit soort bedrijf schoonmaken, een uitweg bieden!

Vaste schoonmaakdiensten bieden diensten op maat

Elk bedrijf heeft andere schoonmaakbehoeften en –wensen en de meeste schoonmaakfirma’s spelen hier dan ook handig op in. Het is logisch dat een bedrijf in de administratieve sector er minder strikte hygiënestandaarden op moet nahouden dan een onderneming in de gezondheids- of voedselverwerkingssector. Daarom kunt u samen met een vaste schoonmaakdienst meestal ook een schema opstellen. Wenst u dat de schoonmaak tweewekelijks, wekelijks, dagelijks of zelfs meermaal daags gebeurt? Wenst u speciale aandacht voor bepaalde ruimtes of is het voor u en uw bedrijf belangrijk dat de schoonmaak na of voor de werkuren plaatsvindt? Een professionele schoonmaakfirma is bekend met de specifieke eisen van de meeste bedrijven en zal een manier vinden om uw noden en verwachtingen in een goed draaiend systeem te implementeren en u een oplossing op maat leveren!