Schoonmaakbedrijven Gent en omstreken

Ontdek hier een kleine presentatie van schoonmaakbedrijven die actief zijn in de regio van Gent en maak de beste keuze voor uw onderneming!

Inter Glass CV

Inter Glass CV is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op gebied van schoonmaak en ontsmetting. Door hun jarenlange know how weten ze perfect hoe ze uw schoonmaakopdracht tot een goed eind moeten brengen en welke werkkrachten ze op welk vlak moeten inzetten.

Hun gemotiveerde werknemers zorgen er keer op keer voor dat de lijst van tevreden klanten langer wordt, wat zich ook uit in de professionaliteit van het bedrijf.

Het bedrijf is op diverse vlakken actief zoals op gebied van kantoorschoonmaak, grote opkuiswerken zoals bij bouwwerken, glazenwasserij, … Ook voor kantineservice kan u een beroep doen op Inter Glass CV.

ISO CLEANING BVBA

ISO CLEANING biedt u een op maat service aan op gebied van schoonmaak in al zijn facetten. Zowel grote als kleine schoonmaakopdrachten, regelmatig terugkerende als eenmalige, bij ISO CLEANING kan u echt voor elke schoonmaakklus  terecht.  Dus zowel voor een grondige reiniging van uw vloeren, tapijten, stoom en hoge drukreinigingen en nog diverse andere cleaningaspecten kan u een beroep doen op ISO CLEANING.

Urgent Cleaning Services

Urgent Cleaning Services is een van de weinigen op de markt die beschikt over zijn registratienummer. Bovendien beschikken de personeelsleden ook over hun VCA- en zijn ze supergemotiveerd en flexibel. Dit zorgt ervoor dat wij een zeer grote klantenservice kunnen bieden op vlak van industriële reiniging, schoonmaak van gebouwen en kantoren en grote opkuiswerken.  Naast onze cleaning activiteiten staan wij ook ten dienste voor in en verpakkingsopdrachten en voor onderhoudswerken op gebied van tuin en landbouw.

Group Red Sun

Group Red Sun is de vakman bij uitstek die u nodig hebt om al uw projecten op een perfecte wijze te laten verlopen. Zowel op gebied van kantoorschoonmaak, als op vlak van industriële reiniging zijn zij de specialist bij uitstek. U kan rekenen op een perfecte service en een grote vakbekwaamheid, verworven door de jarenlange ervaring.
Ook op gebied van gevelreiniging is Group Red Sun gekend. Er kunnen zelfs opdrachten uitgevoerd worden bij gevels van 9 tot 12 verdiepingen.

ARONIA NV

Aronia, dat ondertussen kantoren heeft in zowel Antwerpen, Gent en Brussel is een grote speler op vlak van schoonmaak, facility en consultancy. Het bedrijf profileert zich vooral op vlak van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en personeelsbeleid. Ze hebben 450 werknemers, die allen even goed opgeleid en gekwalificeerd zijn om u de beste vormen van dienstverlening te bieden.

Naast het schoonmaken van kantoren, scholen, ziekenhuizen, voedselverwerkende bedrijven,… verzorgen ze ook de levering en het beheer van schoonmaakproducten, sanitaire apparaten, vuilmatten, kortom alles die ook maar iets kan te maken hebben met hygiëne en properheid op bedrijfsvlak. Bovendien voldoen ze aan de ISO-normen, wat uiteraard nog een grotere meerwaarde biedt aan hun diensten.