Schoonmaak, voor ieder complex

De vele variaties aan kuisbedrijven ontwikkelen zich continu om nog beter te worden. Jarenlange schoonmaak ervaring en vakmanschap zorgen ervoor, dat de schoonmaak professionals doen waar ze al goed in zijn en dat is schoonmaken. Van reguliere schoonmaak in:

EEN SCHONE WERKOMGEVING BRENGT GELD OP!
Schoonmaakbedrijven in België

Horeca, detailhandel, dienstverlening, …
In welke sector u ook werkt, een schone werkplek is cruciaal.
Een professioneel schoonmaakbedrijf zet voor u de puntjes op de i.
Vergelijk nu vrijblijvend offertes op maat.

 • Scholen
 • Kantoren
 • Ziekenhuizen
 • Openbaar vervoer & luchthavens
 • Parkeergarages
 • Horecabedrijven

Kortom, waar dient te worden schoongemaakt, vindt u de vakmensen die met ijverig veel plezier een steentje bijdragen, door ervoor te zorgen dat alles schoon is en schoon blijft.

Een reguliere schoonmaak

Mensen voelen zich prettiger, wanneer de omgeving schoon is, waardoor ook menigeen beter functioneert. Maar wat is nu eigenlijk schoon? De één begint al te piepen bij een licht vlekje op de muis, terwijl de ander hier totaal niet mee zit en het prima vindt, wanneer het proper oogt. Iedereen heeft hierover zodoende eigen ideeën. Kwaliteit en duidelijkheid in schoonmaak is wat de meeste kuisbedrijven dan ook aanbieden. Met oog voor kwaliteitsnormen streven ze naar een rein schoonmaak resultaat. Nodig daarom verschillende schoonmaak kantoren uit. Hoe dit werkt? U maakt een keuze uit de vele schoonmaak en poetsbedrijven die er zijn, vraagt offertes schoonmaak op, bekijkt het beste aanbod schoonmaak, maakt afspraken over het werkprogramma en zo vind u het beste schoonmaakbedrijf, zowel op particulier als zakelijk gebied.

Wat voor soort schoonmaak zoekt u?

Een poetsbedrijf is voor verschillende doeleinden in te schakelen. Te denken valt aan:

 • Wand- en plafondreiniging
 • Strippen en conserveren
 • bouwschoonmaak
 • Hardware cleaning
 • Gordijnen- lamellen- en jaloezieënreiniging

Wand- en plafondreiniging: door middel van verschillende reinigingsmethode, zoals sproeireiniging, ultra- en schuimreiniging worden uw wanden en plafonds periodiek of eenmalig gereinigd.

Strippen en conserveren: van uw vloeren wordt de oude was- of polymeerlaag verwijderd (strippen), waarnaar vervolgens de vloer wordt geïmpregneerd. Tenslotte wordt, ter bescherming van de vloer, een nieuwe polymeer- of waslaag aangebracht (conserveren).

Bouw schoonmaak: nadat een nieuw gebouw, bedrijfspand of uw huis wordt opgeleverd, zorgen de kuisbedrijven voor éénmalige schoonmaak. U kunt de schoonmaak en poetsbedrijven ook inschakelen, nadat een verbouwing heeft plaatsgevonden voor het nat reinigen van deuren, wanden, vloeren en de inventaris. Ook afstoffen en schoonmaak van uw sanitaire artikelen behoren tot de mogelijkheden.

Hardware claining: het opkuisen van computeronderdelen, waaronder monitor en toetsenbord, alsook de buitenzijde van de computer, behoren tevens tot de schoonmaakwerkzaamheden van de cleaning service. De grote schoonmaak van al uw kantoorspullen, voor langer behoudt en plezanter werken. Veelal wordt gebruik gemaakt van speciale antistatische schoonmaakmiddelen, zodat de pc minder stof aantrekt en zodoende langer rein blijft.

Gordijnen- lamellen- en jaloezieënreiniging: een schoonmaak bedrijf zorgt ervoor dat uw gordijnen, lamellen en jaloezieën gereinigd worden. Dit kan zowel ter plekke gebeuren met behulp van een mobiele wasunit, maar ze kunnen ook worden afgehaald, waarnaar ze worden gereinigd in een vaste wasserij en vervolgens weer netjes bij u worden teruggehangen.

Hoe uw schoonmaak keuze maken?

U kiest uit de lijst met schoonmaak kantoren een kuisonderneming bij u in de buurt of u kiest verschillende poetsbedrijven, waar u offerte schoonmaak voor bedrijven opvraagt en vervolgens bekijkt wie u de meeste korting geeft en welke schoonmaakwerkzaamheden het beste bij u wensen aansluiten.

Bent u zoek naar een schoonmaak bedrijf voor uw onderneming? Klik hier voor 3 gratis offertes schoonmaak