Onze selectie van schoonmaakbedrijven in Brussel

Nodig om een schoonmaak van uw bedrijf of uw gebouw in Brussel uit te voeren? Op zoek naar de beste tarieven? We selecteren voor u de beste schoonmaakbedrijven in Brussel en u ontvangt GRATIS tot 3 offertes van onze gekwalificeerde leveranciers van schoonmaak voor particulieren en bedrijven.

Lijst schoonmaakbedrijven Brussel

Hieronder een selectie van onze beste schoonmaakbedrijven die hun schoonmaakdiensten in regio Brussel aanbieden voor zowel bedrijven als particulieren

  • U vult een korte vragenlijst in en u beschrijft uw behoeften voor schoonmaak
  • Wij controleren uw aanvraag en sturen deze door naar erkende leveranciers van schoonmaak voor zowel bedrijven zoals particulieren
  • U ontvangt binnen 48 uur uw offerte-aanvragen voor schoonmaak.
  • U vergelijkt en kiest het beste schoonmaakbedrijf

Schoonmakers die vooruit denken voor een optimale schoonmaak voor bedrijven in Brussel!

De werkmethoden van GOM, een van de belangrijkste schoonmaakbedrijven in België, kunnen nog zo goed zijn, het zijn de mensen en schoonmakers die elke dag de prestaties van schoonmaak leveren die met u overeen zijn gekomen. Bij Gom wordt er gestreefd naar langdurige schoonmaakdienstverbanden. Dat is immers de beste garantie voor continuïteit en kwaliteit in de schoonmaak.

Een schoonmaakdienst B2B in provincie Brussel Hoofdstad

Multi Services SA is een schoonmaakbedrijf gevestigd in regio Brussel (Berchem) en biedt schoonmaakdiensten aan voor alle gebouwen in Brussel : ziekenhuizen, hotelkamers, kantoren, magazijnen, werkplaatsen, parkings, handelscentra, bankkantoren, toneelzalen, schoolgebouwen, landbouwbedrijven, stofvrije ruimtes…
hoe wordt een schoonmaakdienst geleverd door Multi Services SA?

  • EENMALIG: u ontvangt medewerkers, klanten of partners voor een vergadering, een beurs of een bedrijfsfeest? U moet indruk maken? Laat alles blinken en poets het imago van uw bedrijf op!
  • PERIODIEK: een dagelijkse, wekelijkse, of maandelijkse schoonmaak. Uw personeelsleden besteden het grootste deel van hun tijd op kantoor! Verzorg daarom hun werkruimte!
  • ONVERWACHT: een waterlek, brand of wat koffie op het tapijt,… Dit gebeurt snel maar kan nu ook razendsnel opgelost worden!

Uw bedrijf kraaknet dankzij de schoonmaakdiensten van een glazenwasser bedrijf met jarenlange ervaring!

Inter Glass, opgericht in 1993, is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in ruitenwas en glazenwas voor bedrijven in gans België en dus ook in Brussel.
Het succes van dit bedrijf is in hoofdzaak een succes van mensen, van gemotiveerde medewerkers met een goede schoonmaak opleiding. Schoonmakers die zich vooral kunnen aanpassen en die in elke nieuwe opdracht een uitdaging zien.
Het waarborgen van de schoonmaak kwaliteit krijgt altijd de hoogste prioriteit.

Een ruitenwasserij in Brussel voor K.M.O.’s

Select Clean is de referentie in ruitenwasserij voor bedrijven in Brussel.  Select Clean is een van onze erkende schoonmaakbedrijven, specialist in ruitenwasserij.
Activiteit : ruiten- en omlijstingwasserij, rolluiken, verandas, dakgoten. Zelfs op verdiepingen.

Als bedrijf of particulier gevestigd in provincie Brussel Hoofdstad, bent u op zoek naar schoonmaakbedrijven in Brussel : Klik hier en ontvang tot 3 gratis offertes van schoonmaakbedrijven die hun diensten in regio Brusssel aanbieden