Onze schoonmaakbedrijven in Oost-Vlaanderen

Hieronder een selectie van onze gekwalificeerde leveranciers van schoonmaak voor bedrijven en particulieren die zijn aanwezig in Oost-Vlaanderen. Wij vinden voor u de meest aangepaste schoonmaakbedrijven en u ontvangt binnen 48 uur tot 3 GRATIS offertes!
Schoonmaakbedrijven :
Ontvang Gratis Tot 3 Offertes!

  • Beantwoord snel onderstaande vragen en wij zoeken voor u schoonmaakbedrijven, die voldoen aan uw behoeftes!
  • Ontvang binnen de 48u gratis uw offertes van schoonmaakbedrijven en VERGELIJK!
  • Het is GRATIS, makkelijk en zonder enige verplichtingen!

Cibo Cleaning : schoonmaak voor bedrijven en particulieren in Oost-Vlaanderen

Cibo Cleaning is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Gent.
Met meer dan 600 schoonmakers gaat Cibo Cleaning reeds op 3500 locaties schoon maken. Welomlijnde afspraken met de klanten over kwalitatieve dienstverleningaspecten is het credo van Cibo Cleaning. Het resultaat is een hoogst verzorgde en productieve schoonmaakdienstverlening binnen overeen te komen tijdsblokken en met een vast budget.

Gom : een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in B2B schoonmaakdienst voor bedrijven

Gom is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Gent met als geografische spreiding 7 Nationale vestigingen en 4 Internationale vestigingen.
Elk bedrijf vraagt een specifieke aanpak wat schoonmaak betreft. Hiervoor kunt u rekenen op geavanceerde schoonmaak materialen en middelen om wat vuil is weer schoon te krijgen. Uiteraard vereist de dagelijkse routine van het schoonhouden een strakke, deskundige en ervaren hand om de eer van het werk en de efficiency van schoonmaak hoog te houden.

Interglass biedt een schoonmaakdienst aan voor bedrijven zowel in Oost-Vlaanderen als in gans België

Werk aangenamer in een net kantoor. Werk prettiger in een schone omgeving. Werk het hele jaar door in een perfect onderhouden werkomgeving waarin uw medewerkers beter presteren.

Bent u een bedrijf of een particulieer in Oost-Vlaanderen op zoek naar een schoonmaakdienst? Klik hier en ontvang tot gratis 3 offertes voor schoonmaak