Lijst schoonmaakbedrijven

Industrieel reinigen heeft betrekking tot de schoonmaak van gebouwen, terreinen of verkeersmiddelen. Dit kan gebeuren door de eigenaar of huurder van het schoon te maken object, maar ook door een hiervoor ingehuurde derde zoals een werkster of een schoonmaakdrijf.

Hierbij onze lijst kuisbedrijven met de belangrijkste kenmerken  :

GOM : een B2B schoonmaakbedrijf

Een zeer uitgebreid aanbod van schoonmaak in een business-to-business omgeving met flexibele oplossingen dankzij eigen mobiele ploegen. Dankzij gepatenteerde werkmethodes, een waaier van services en nog tal van andere voordelen verkrijgt u de beste schoonmaak in de schoonmaaksector!

Hans Schoonmaak bvba : schoonmaakbedrijf met ervaring

Laat uw personeel en bezoekers genieten van aangename kantoren! Kies voor een kuisbedrijf met jaren ervaring in de schoonmaak van kantoren, werkruimtes, … Dankzij goed opgeleide mensen en de ruime ervaring kunt u altijd rekenen op een uitmuntende service!

CLEAN EXPERTS bvba : ervaren schoonmaakbedrijf

Professionele schoonmakers garanderen kwaliteit en flexibiliteit voor een betaalbare prijs!

Perfect en Cleaning : gespecialiseerd in éénmalige en regelmatige schoonmaak

Perfect en Cleaning staat garant voor een persoonlijke aanpak van schoonmaak. Directe opvolging van onze werven is een garantie voor de kwaliteit van onze schoonmaak. Een duidelijke offerte voor schoonmaak en een eerlijke prijs zijn 1 van onze vele troeven.

MULTI SERVICES : laat uw personeel en bezoekers genieten van een aangename en proper bedrijfsruimte

Schoonmaakdienst. Professioneel schoonmaakbedrijf bereikbaar 24u/24. Een kwalitatieve dienst voor al uw behoeften qua schoonmaak: eenmalig, periodiek of onverwacht. Hygiënisch, comfortabel en gezond kantoor. Het schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloze schoonmaak van uw bedrijf!

Cibo Cleaning : Uw bedrijf schittert als nooit tevoren!

Schoonmaakbedrijven: Cibo Cleaning staat klaar met een uitgebreid team voor de schoonmaak van uw kantoren of werkruimtes, maar ook voor uw ruitenwas! Revolutionaire techniek : Ruitenwas met osmose! Perfect geschikt voor moelijk bereikbare ruiten. Vakkundig personeel staat klaar om uw bedrijf te laten schitteren als nooit tevoren!

Inter Glass : Uw bedrijf kraaknet dankzij jarenlange schoonmaak ervaring!

Schoonmaak bedrijf met jarenlange ervaring in zowel dagelijks als periodiek onderhoud, alsook in het reinigen van ruiten. Dankzij deze professionele ervaring en know-how profiteert u van een grote flexibiliteit en een gemotiveerd team. Met het oog op schoonmaak kwaliteit zorgen zij ervoor dat uw bedrijf kraaknet blijft!

GROUP-F : Kwaliteit van schoonmaak door strikte aanwervingspolitiek, regelmatige opvolging, controle en contact met de klant.

Gf Cleaning & facility services maakt deel uit van Group-f, waaronder eveneens Gf Dienstencheques dat gezinshulp levert op basis van dienstencheques en Gf Hoogwerker verhuur dat hoogwerkers van 12 tot 70 meter hoogte verhuurt. Group-f telt ruim 500 werknemers en heeft een jarenlange ervaring in de schoonmaaksector.

Orisma : Schoonmaak met een kwalitatieve en uitgebreide dienstverlening!

Orisma biedt u de meest uitgebreide dienstverlening wat betreft het onderhoud en de schoonmaak van uw eigendom. Hotels, ziekenhuizen, kantoren, industriële panden, groot of klein, zijn, als het op poetsen aankomt, moet u bij Orisma zijn!

ROCON CV : Schoonmaakdienst voor bedrijf en particulier

Alle medewerkers zijn zelfstandige schoonmakers ondergebracht in Rocon cv met zin voor verantwoordelijkheid en iedere dag strijdlustig teneinde de klant tevreden te stellen. Om de klant, die op regelmatige tijdstippen van hun schoonmaakdiensten gebruik wenst te maken, hiervan te overtuigen, bieden zij steeds een gratis eerste onderhoudsbeurt aan.

• Vraag nu geheel gratis 3 offertes schoonmaakbedrijf