Lijst schoonmaakbedrijven in Antwerpen

Bent u op zoek naar schoonmaakbedrijven in  regio Antwerpen? Hieronder onze lijst van schoonmaakbedrijven die een schoonmaakdienst aanbieden voor bedrijven en particulieren in Antwerpen.

Lijst schoonmaakbedrijven Antwerpen

Wij vinden voor u de beste oplossing voor een aangepaste schoonmaakdienst (industriele schoonmaak, schoonmaak in ziekenhuis, schoonmaak van een school, een kantoor, een huis, schoonmaak met dienstcheques…) en bieden u binnen 48 uur tot 3 GRATIS offertes van schoonmaakbedrijven in regio Antwerpen aan.

Voor een schoonmaakdienst van hoge kwaliteit, voor bedrijven in Antwerpen

Gom is een erkende leverancier Companeo sinds December 2008.
De medewerkers van Gom zijn elke dag in het hele land actief om onder meer kantoren, onderwijsinstellingen, luchthavens, stations etc. vakkundig schoon te maken. Veelal voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in regelmatige en éénmalige schoonmaak.

Perfect en Cleaning, gevestigd in Antwerpen is een erkende leverancier Companeo sinds Oktober 2009 en is uw betrouwbare schoonmaakpartner.

Geniet van schoonmaak met een kwalitatieve en uitgebreide dienstverlening!

Orisma is een erkende leverancier Companeo in schoonmaakdienst sinds november 2009 en werkt in België op nationaal niveau dus ook in regio Antwerpen.

De schoonmaakdienst voor bedrijf en particulier

Rocon is sinds maart 2009 een erkende leverancier Companeo voor schoonmaak voor  particulieren en bedrijven in regio Antwerpen.

Voor een schoonmaak met ervaring

Hans Schoonmaak bvba is een erkende leverancier Companeo gevestigd in regio Antwerpen en is gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven.

Geniet van professionele schoonmaak

Met 5 Nationale vestigingen, bedient GROUP-F ook Antwerpen en biedt  schoonmaakdienst aan voor bedrijven en particulieren via dienstencheques.

Schoonmaak-en glazenwasserbedrijf gevestigd in Antwerpen

CADECO BVBA, opgericht in 2001, is een erkende leverancier Companeo sinds maart 2009 en is gespecialiseerd in schoonmaak en glazenwas met Antwerpen als geografische spreiding.
Activiteit : algemeen onderhoud van burelen en gebouwen, specialisatie glazenwasserij (eigen hoogwerker) en behandeling vloeren.

U bent een bedrijf of een particulieer op zoek naar schoonmaakbedrijven in regio Antwerpen? Klik hier en ontvang GRATIS tot 3 offertes voor schoonmaakbedrijven Antwerpen