Het Poetsbedrijf, vakkundig en veelzijdig

Wanneer u gebruik wilt maken van een poetsbedrijf, hangt dit mede af van het soort kuis werkzaamheden. De ene zoekt voor privé een wekelijkse kuisvrouw, de andere zoekt een professionele ruitenwasser éénmaal in de 6 weken, omdat men 10 hoog woont. Wanneer u nood hebt aan een poetsbedrijf, kunt u dit natuurlijk inschakelen. De professionals uit het schoonmaakvak zullen u heel wat werk uit handen kunnen nemen. Poetsbedrijven komen graag bij u langs, zowel;

– Dagelijks
– Wekelijks
– Halfjaarlijks
– Jaarlijks
– Eenmalig
Hoe uw keuze te maken over welke poetsbedrijf voor uw onderneming? U selecteert uit de lijst, het meest voordelige poetsbedrijf bij u in de buurt. Vraag offerte schoonmaak op en bekijk welk kuisbedrijf u de meeste vermindering geeft. Uit de verschillende aanvragen, kiest u het meest geschikte poetsbedrijf, welk voldoet aan u gestelde wensen van schoonmaak werkzaamheden.

Bijzondere klussen voor een poetsbedrijf

Naast het poetsen van uw vloeren, huis, bedrijfspand en het wassen van de ramen voor een proper schoonmaak resultaat, neemt het poetsbedrijf u ook werk uit handen wat betreft:

– Dakgootreiniging
– Dakpannen reiniging
Gevelreiniging
– Poetsen van auto’s, caravans, boot, motor en camper
– Het spin vrij maken van uw pand of woning

Hoe werkt dit? U bepaalt zelf welke klussen u over wilt dragen aan het poetsbedrijf. U kunt een deel zelf doen en een deel uitbesteden, maar u kunt ook alles overlaten aan de schoonmaak professionals. De keuze is aan u.

Het poetsbedrijf voor dakgoot- dakpan- en gevelreiniging

Bladeren vallen in de dakgoot en wanneer u deze niet verwijdert, kan het water op de duur niet meer weglopen, waardoor verstopping ontstaat. Dit kan vervolgens weer leiden tot lekkages bij u of de buren en het leed is niet meer te overzien. Het poetsbedrijf zorgt ervoor dat uw dakgoten worden ontdaan van bladeren en andere rotzooi die hier in terecht komt, zodat het hemelwater weer snel kan worden afgevoerd. Ook voor onderhoud en reiniging van dakpannen bent u aan het juiste adres bij een poetsbedrijf. Het dak kan ernstig worden vervuild door mos en algen en deze kunnen uw dak tevens grandioos ontsieren. De schoonmakers zorgen door middel van hogedruk dat uw dakpannen gereinigd worden en zij kunnen uw dak desgewenst behandelen met een algen/mos dodend middel, wat 100% biologisch is. Ditzelfde geldt ook voor het reinigen van gevelbeplating. Wanneer u dit met regelmaat door een poetsbedrijf laat doen, verlengt u de levensduur ervan en blijft de uitstraling van uw pand behouden. Tevens zegt de uitstraling aan de buitenkant vaak ook iets over de binnenkant.

Het kuisbedrijf voor de bedrijfsauto’s

Het interieur van uw auto, camper, caravan of boot heeft wel eens een opfrisbeurtje nodig. Het poetsbedrijf helpt graag een handje mee en zorgt ervoor, door middel van stoom, dat de bekledin en het interieur er snel weer schoon en proper uitzien. Stoom doodt organismen zoals bacteriën, zodat deze geen kans meer krijgen om zich te nestelen in uw bekleding en alles zal weer heerlijk fris gaan ruiken.

Een pand zonder spinnen met behulp van poetsbedrijven

U kent het vast wel, hinderlijke spinnenwebben op kozijnen, ramen en rondom de verlichting van uw woning of pand. Zo heeft u ze weggehaald en zo zijn ze er weer. Het poetsbedrijf heeft hiervoor de juiste schoonmaak oplossing. Met een 100% biologisch middel spuiten zij de spinnen weg op plekken waar deze graag hun web willen maken. Hierdoor kan de spin haar web nergens meer aan vast zetten en moet zij zodoende voorgoed op zoek gaan naar een ander onderkomen.

Bent u op zoek naar een poetsbedrijf voor uw onderneming ? Vraag nu geheel gratis 3 offertes aan voor schoonmaakbedrijven