Het gemak van poetsbedrijven

Kuisen is een vak apart. Voor veel mensen een vervelende karwei en dan zijn daar de poetsbedrijven, de redders in nood, die wel plezier hebben in wat ze doen. Zoals gezegd is het vakkundig schoonmaken niet voor iedereen weggelegd, schakel daarom op tijd een gespecialiseerd poetsbedrijf in. De poetsbedrijven kunnen u van alle gemakken voorzien.

De verschillende kuisbedrijven leveren vele soorten diensten. U kunt hierbij denken aan:

–         Ruitenreiniging

–         Terras & bestrating schoonmaak

–         Dakgoten & dakpannen reiniging

–         Reiniging stoelen, bank & tapijt

–         Vloerreiniging & onderhoud

Poetsbedrijven voor uw bedrijfsterras & bestrating

 

Wanneer uw terras of bestrating ernstig vervuild is door mos en algen, kunt u gebruik maken van de diensten van één van de poetsbedrijven. Hoe werkt het? U kiest de dichtstbijzijnde schoonmaakbedrijven die als schoonmaakdienst het reinigen van terras en bestrating aanbieden. In de verschillende offertes poetsbedrijven geven ze u het beste schoonmaak aanbod en indien u akkoord gaat, dan zullen zij ervoor zorgen dat uw terras gereinigd wordt door middel van hogedruk, zodat het er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. U kunt er tevens voor kiezen de tegels te laten behandelen met een mos dodend middel. De poetsbedrijven doen dit uiteraard zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Uw entree is tenslotte de eerste aanblik van uw bezoekers.

De poetsbedrijven voor uw vloeronderhoud

 

Proper onderhoud door poetsbedrijven is een goede investering in het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijfspand en woning. Ook vloerreiniging en onderhoud behoren hiertoe. De meeste poetsbedrijven kunnen diverse vloeren kuisen. Er valt te denken aan:

–         Het reinigen- en vuilafstotend maken van tapijt

–         Marmoleum- linoleum vloeren strippen en / of in de was zetten

–         Het sprayen en opblokken van marmoleum- en linoleum vloeren

–         Schrobben van vloeren als grind, plavuizen, gecoate en garage vloeren

Naast al deze schoonmaaakwerkzaamheden, behoort het kuisen van uw stoelen en banken ook dikwijls tot de activiteiten van de poetsbedrijven. Dit gebeurt veelal door middel van stoom. Het pluspunt van het reinigen met stoom is dat er geen restanten achterblijven op de banken of stoelen die gekuist worden, wat ook voorkomt, zodat het object snel weer vuil wordt. Desgewenst wordt de bank of stoel na het reinigen geïmpregneerd.

Nu zijn er vele poetsbedrijven die maar wat graag bij u langs komen. Hoe kunt u nu het best uw keuze schoonmaak maken? Kijk in de lijst met schoonmaakbedrijven en maak een selectie uit de poetsbedrijven die u gaat benaderen. U vraagt offertes poetsbedrijf op en aan het poetsbedrijf dat aansluit bij al uw eisen en wensen én dat u de meeste vermindering geeft, met het oog op de portemonnee, geeft u de opdracht.

Een poetsbedrijf nodig voor uw bedrijf ? Vraag nu geheel gratis 3 offertes aan voor  poetsbedrijven