De glazenwasser, een allround professional

Wat doet een professionele glazenwasser?

Een glazenwasser doet feitelijk veel meer dan alleen het mooi maken van uw ramen. Wanneer u een ruitenwasser inschakelt, kunt u er zeker en vast van op aan dat hij of het bedrijf ook kozijnen en vensterbanken meeneemt tijdens het kuisen, maar ook desgewenst de dakgoot en de daklijsten.

Daarnaast kunt u de glazenwasser inschakelen voor:

–         Het schoonspuiten van uw terras

–         Het opkuisen van de woning of bedrijf voor een schone oplevering

–         Spinnen & algen bestrijding

Kortom, iedereen die van proper glas, streep- en veegloos reine ramen en omlijstingen houdt, kan terecht bij de glazenwasser.

Een glazenwasser, ook voor uw bedrijf

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een glazenwasser. Zij zien de vaardigheden en het nut van de diensten van een ruitenwasser in, waardoor men dikkels een wasbedrijf inschakelt, en waarom ook eigenlijk niet. Sommige bedrijfstorens zijn zo hoog, dat er soms halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de ramen een helder uitzicht te geven. De klus lijkt soms makkelijk, maar het streep- en veegloos wassen van de ramen is een vak apart, wat u zodoende soms beter aan de professionele glazenwas bedrijven over kunt laten.

De glazenwasser komt wanneer u dat wilt. Iedere week, om de 6 weken, om de 3 maanden, 1x in het jaar of slechts eenmalig. Wanneer u nood heeft aan een ruitenwasser kiest u de beste uit. Hoe u keuze te maken? Door in de lijst diverse aanbieders te selecteren, offertes op te vragen en de prijzen inclusief de service met elkaar te vergelijken.

De materialen glazenwasser

Een professionele glazenwasser werkt met glazenwasser materialen van goede kwaliteit en voorzien van alle veiligheidsmaatregelen. Veelal worden deze glasbewassing producten jaarlijks gecontroleerd en gekeurd, zodat ze altijd blijven voldoen aan de gestelde eisen. Naast het traditionele zemen van uw ramen op ladders en steigers, bieden vele ruitenwas bedrijven en hun glazenwassers ook de bekende telescopisch glasbewassingen aan. De voordelen hiervan zijn:

–         Geen valgevaar voor de glazenwasser

–         Geen belasting van de gevel

–         Geen ingewikkelde constructie

–         Overal inzetbaar, soms tot wel 4 hoog

–         De ramen drogen streep- en vlekkeloos op

–         De ideale hulp voor glas, kozijnen en gevelbeplating

Voor een glazenwasser gebeurd het wassen van de ramen met een telescoop  door middel van een telescoopsteel en een aanhanger, waarop zich de watervoorraad bevindt. De basis van deze glasbewassing methode is voor een glazenwasser de zuiverende werking van puur water. Het water lost de viezigheid makkelijk op en laat daarbij geen vlekken of strepen op het oppervlak na.

Een glazenwasser is zodoende een echte allround professional. Wanneer u gebruik wenst te maken van de glazenwas diensten van deze vaklui, kunt u het overzicht bekijken.

Hoe werkt dit?  Hoe kunt u de beste glazenwasser vinden? U selecteert zelf de verschillende glazenwasbedrijven en contacteert ze, waarnaa u de meest geschikte glazenwasser uit kunt kiezen.

Een glazewasser nodig voor uw bedrijf ? Vraag hier 3 gratis offertes voor glazenwasser aan